مزایا و معایب روت کردن گوشی های اندروریدی چیست؟
امروزه کاربران زیادی به سمت روت کردن گوشی خود روی اورده اند و ممکن است بارها برایتان سوال شده باشد که روت کردن چه مزایایی دارد یا چه آش دهن سوزی بوده که اینقدر طرفدار پیدا کرده است در این مطلب قصد داریم مختصری از مزایای روت کردن توضیح بدیم.
پس از این که توانستید گوشی خود را روت کنید به توانایی های بسیار بیشتر و جامعتری برای مدیریت و نظارت بر روی دستگاه و کنترل اپلیکیشن های سیستم و سایر ابزارها دست خواهید یافت و به آسانی میتوانید آن ها را تغییر یا حذف کنید.
شاید بار ها با کمبود فضا برای نصب یک اپلیکیشن روبرو شده اید در صورتی که مموری شما به اندازه کافی فضای خالی نیز دارد اما باید بدانید که سیستم عامل اندروید فضای داخلی خود را به دو قسمت یکی برای حافظه سیستم و برنامه ها و دیگری را برای کاربر تقسیم کرده است و هیچکدام نمیتوانند از حد خود تجاوز کنند روت کردن به شما اجازه میدهد فضای بیشتری را به نرم افزار ها یا دیتا ها (آهنگ ها، عکس ها و هرچیز غیر نرم افزار) اختصاص دهید .
از مهم ترین فایده روت کردن میتوان به آزاد کردن توانی بروزرسانی به آخرین ورژن اندرویدی سیستم اشاره کرد که این خود نکته ای مثبت است. روت کردن به شما اجازه میدهد نرم افزار هایی که به طور مداوم اجرا خواهند شد را ببندید و باعث افزایش ثبات و ماندگاری شارژ باتری خود شوید.
برخی از نرم افزار ها با گوشی یا تبلت اندرویدی شما سازگاری ندارند اما باید بدانید اکثر این نرم افزار ها با روت شدن دستگاه تان، براحتی قابل نصب میباشند. اگر از تبلیغات آزار دهنده نرم افزار ها و برخی بازی ها اذیت میشوید باید بدانید که این مشکل هم با روت کردن قابل مرتفع شدن است.
بعضی از کاربران به طور معمولی با بکاپ گیری در گوشی خود مشکل دارند اینگونه کاربران هم با روت کردن گوشی خود میتوانند با نصب برنامه های حرفه ای تر از اطلاعات خود پشتیبانگیری نموده و در مواقع ضروری مانند انها را بازیابی کنند.
همانطور که عنوان مقاله هم عرض شد روت کردن هم حامل فواید زیادی هست و هم در کنار این مزایا میتواند معایبی را هم برای کاربران مبتدی و ناوارد داشته باشد، که در ادامه چندتا از این معایب را بیان خواهیم نمود. اما باید بدانید که در مقوله روت نیمه پر لیوان بیشتر از نیمه خالی آن است.
شاید تا حالا فکر کرده اید که چرا این همه فایده رو با روت کردن بدست بیاوریم؟ چرا شرکت سازنده خودش همچنین امکاناتی را برایتان فراهم نساخته؟ باید بدانید که روت کردن یکی از نام های انتخابی کاربران و روشی غیر مرسوم برای دستیابی به توانایی های بالقوه سیستم است که رسما آن را با نام هک می شناسند پس شما در واقع دارید گوشی خود را با متوقف ساختن یک لایه امنیتی برای از بین بردن یک سری محدودیت هایی هک میکنید محدودیت هایی که ممکن است غیاب آنها برای کاربران مبتدی یک ریسک بالقوه محسوب شود و این خطر هم در زمانیسک که کاربر اقدام به نصب محافظت نشده و یا دستکاری های فله ای در سطح سیستم کند.
ببینید در اولویت اول باید در نظر داشته باشید که روت کردن یه جور ریسک محسوب میشود چرا که ممکن است فرایند روت کردن ناموفق انجام گیرد در اون صورت گوشی شما بوت نشود و باید آن را فلش کنید که آن خود برابر است با پاک شدن اطلاعات شخصی شما. همچنین باید در نظر داشته باشید که روت کردن باعث میشود گارانتی یا همان تضمین ماندگاری و دستخوش تغییر نشدن سیستم گوشی و تبلتتان از بین برود.
در پایان به عنوان یک نتیجه گیری:
تابه اینجا که با ویژگی های مثبت و منفی روت کردن تا حدودی آشنا شدیم اگر میدانید که همین دسترسی های عادی میتواند جوابگوی نیازهایتان باشد لزومی به روت کردن وجود ندارد اما اگر میخواهید برخی از اپلیکیشن های خاص را نصب کنید یا یک رام سفارشی داشته باشید لانچر سیستم را تغییر دهید با پذیرفتن ریسک موجود اقدام به روت سیستم کنید.
دیدگاهتان را بنویسید